Service en onderhoud

  • Daklekkage
  • Spoedlekkage
  • Onderhoudsadvies
  • Reiniging goten, daken en schoorstenen
  • Regulier onderhoud
  • Inspecties

Werkzaamheden en diensten

Platte daken

Voor bitumeuze, epdm daken en kunstofdaken kunt u bij Driessen Dakwerk aan het juiste adres. Tevens bouwen wij een platdak op vanaf de balklaag. Wij werken met dampremmende lagen, isolaties en waterkerende lagen (één of meerlaags). Alles uiteraard conform de normen van het bouwbesluit.

Pannendak

Pannendaken met betonpannen of keramische pannen zowel nieuwbouw als renovatie. Wij verzorgen ook het dakbeschot, isolatie en alle overige dak details (denk aan dakkapellen, schoorstenen, goten en dakvensters)

Lood en zinkwerk

Lood en zinkwerk zijn nauw verbonden met dakwerk. Daarom nemen wij ook deze werkzaamheden mee in onze uitvoering. Of het nu gaat om zinken goten, afvoerbuizen, deklijsten of kielgoten wij kunnen het u aanbieden. Lood aansluitingen van gevels of schoorstenen op een bouwkundig en verantwoorde manier.

Dakramen

Voor dakramen werken we met het velux programma. De uitgebreide keus en beproefde kwaliteiten sluiten goed aan bij onze bedrijfskwaliteit. Ook de ruime keuze in raamdecoratie, buitenzonwering en rolluiken bieden extra toegevoegde waarde.

Dakkapellen

Wij maken van buiten de dakkapel onderhoudsvrij door het te bekleden met Volkernplaat (trespa), zink, leien of singles. Brede scala aan kleuren en mogelijkheden waarbij we u graag helpen de juiste keuze te maken.

Daklicht

Daglicht is tegenwoordig zeer belangrijk. Daarom hebben wij hier voor ook veel verschillende oplossingen van lichtkoepel tot solartubes, tublights of een lichtstraat.